Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Janssens Tuinkassen

Tuinkasonline.nl > Janssens Tuinkassen

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteJanssens tuinkassen voor iedereen

De robuuste tuinkassen van Janssens worden gefabriceerd in Belgie. In deze fabriek worden de standaard Janssens kassen gemaakt zoals de, Junior-Senior en Master. Maar ook het maatwerk segment van Janssens tuinkassen en tuinkamers wordt hier gemaakt.

Janssens tuinkassen staan bekend om hun robuuste aluminium profielen. Dit zorgt voor een degelijk uiterlijk maar ook voor een sterk stormvaste tuinkas. Het verschil in breedte, lengte en hoogte maakt dat er voor iedere kweker een tuinkas of tuinkamer naar wens is. Of u nu hobby tuinder of professioneel kweker bent. Met een Janssens tuinkas kan u perfect aan de slag.

Een Janssens tuinkas kan meteen op de grond worden gemonteerd. De aluminium fundering profielen zijn sterk genoeg om de tuinkas te dragen en worden in de grond gemonteerd met ankers en beton. Dit te samen met de windverbanden zorgt dat de tuinkas stevig blijft staan.
 

Bij Janssens zijn er verschillende extra opties, denk hierbij aan;

• Dubbelle deuren
• Openslaande deuren
• Openslaande ramen in de gevel
• Lamellenramen

Maar naast deze extra opties zijn en natuurlijk ook de standaard opties als
• Werktafels 
• Automatische raamopeners
• Schaduwdoek 
Voor nog meer extra Janssens opties kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een afspraak inplannen voor meer uitleg.

 

  
-


Een Janssens tuinkas besteld u makkelijk online

Het bestellen van een Janssens tuinkas gaat simpel. U bepaalt de maat en het soort tuinkas die u zoekt en vervolgens kijkt u bij de standaard tuinkas modellen of deze er tussen staat. Mocht u niet de juiste tuinkas kunnen vinden dan kan deze op maat worden gemaakt. U kan natuurlijk begrijpen dat maatwerk tuinkassen qua prijs duurder zijn dan de standaard productie lijn. Mocht u het juiste formaat tuinkas hebben gevonden dan bestelt u de tuinkas online. Wij verwerken de order bij de leverancier en alle onderdelen worden gemaakt en of bij elkaar verpakt. Vervolgens wordt de tuinkas gereed gemaakt voor transport en afgeleverd in overleg bij u thuis. Het monteren kan beginnen en binnen 1 a 1.5 dag heeft u een perfecte Janssens tuinkas.

Janssens kassen voor u zorginstelling, school of stadstuin.

Voor dagbesteding en groepslessen is een grote tuinkas noodzakelijk. Janssens tuinkassen zijn gespecialiseerd in maatwerktuinkassen van een groot formaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 6x12m1. Deze tuinkassen zorgen voor de juiste atmosfeer om met meer mensen de tuinkas te betreden en dag activiteiten te hebben. Veiligheid staat voorop en dat ziet u zeker terug bij een Janssens tuinkas. De robuuste aluminium profielen komen goed tot zijn recht en het toepassen van veiligheidsglas in de tuinkas is standaard.

Janssens botanische tuinen, kathedralen, carrousel

Unieke tuinkamers van Janssens zijn de kathedralen en carrousel. In een stoer tuinontwerp kunnen deze niet ontbreken en zorgen voor een esthetisch en imposante uitstraling van u tuin. U kunt u zichzelf vast wel voorstellen op een heerlijke zondag ochtend met een goed ontbijt en vers kopje koffie genieten van de ochtend zon in u luxe tuinkamer. Tussen de planten en bloemen genieten van de dag. Janssens heeft hier speciale ontwerpen voor. Ons advies is wel om niet alleen met een verkoper maar ook met een monteur op locatie te gaan meten en adviseren. Dit om te zorgen dat er een juiste offerte kan worden gemaakt, maar ook een goed advies voor de fundering en opbouw van de tuinkamer. Zo kunnen wij u paleis helemaal perfect maken en u eigen botanische tuin creëren. 


N.Deijkers B.V. door ProShops