Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

ACD Tuinkas - ACD Actie modellen

Tuinkasonline.nl > ACD Tuinkas > ACD Actie modellen

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteACD tuinkas staat voor: duurzaamheid, service & kwaliteit. Voor iedere kweker, levensgenieter, buitenmens en tuinliefhebber is er een ACD tuinkas. Of u nu wilt kweken in de volle grond, liever alleen in bakken en kweektafels, combineren tussen volle grond en kweektafels of toch liever ook wilt zitten in uw tuinkas. Dit alles is bij tuinluxe te vinden.

Een ACD tuinkas bestaat uit aluminium profielen welke met RVS bouten en moeren worden bevestigd. Standaard wordt uw tuinkas geleverd met helder gehard veiligheidsglas voor in de wanden en gehamerd veiligheidsglas voor in het dak. Bij uw ACD tuinkas wordt standaard een zelfdragende fundering geleverd welke wordt verankerd met grondankers of muurankers indien u de tuinkas op tegels of een stenen muur plaatst.

Gesloten buisvormige nokbalk en glasroedes zijn het skelet van uw tuinkas. Hier schuift u het veiligheidsglas tussen en bevestigt dit met rubbers welke u in de stevige profielen drukt. Om zowel het buiten- als binnenwater op te vangen bij u tuinkas zit er aan het gootprofiel zowel een buiten- als binnengoot. Dit zorgt ervoor dat het regenwater naar de regenton gaat en het condenswater via de binnengoot naar buiten stroomt.

De kleinste ACD tuinkas is er van 1.5m breed en 1.6m lang. Wilt u groter dan kunt u zelfs tot 4.5m breed en 10m lang. Nog groter is ook zeker mogelijk. Vraag naar een offerte >! 
-
N.Deijkers B.V. door ProShops