Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Tuinkas informatie - Montage Videos

Tuinkasonline.nl > Tuinkas informatie > Montage Videos

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteMontage Acd-tuinkas,

Graag geven wij u meer uitleg over het monteren van een Acd-tuinkas. Wanneer u een tuinkas heeft besteld via tuinkasonline zal u een week voor aflevering worden gebeld door de transporteur. Deze zal met u een data afspreken voor aflevering. Zorg dat de dozen waar de aluminium profielen inzitten, niet nat worden. Dan kan lijm uit het karton zorgen voor een witte gloed op het aluminium. Meer informatie over de levering vind u hier.

Start van montage.

In iedere box zit één a4 papier met daarop de artikelen die zich bevinden in de doos. Haal niet meteen alle spullen uit de doos, pak pas iets als het nodig is. Dit maakt het monteren van een tuinkas een stuk makkelijker. In de kartonnen vierkante doos bij de rubbers zit de montage handleiding. Volg de stappen in het boek en dan kan de montage niet mis gaan. Als ondersteuning hebben wij voor u de acd-montage filmpjes.

Acd-montage tip’s van tuinkasonline,

• Zorg dat de grond waarop de acdtuinkas komt goed vlak en waterpas is! Dit zodat u de tuinkas vlak en haaks kunt monteren.
• Voor het monteren is het gemakkelijk om de gevels en de zijwanden op de juiste manier uit te leggen. Dan krijgt u meteen overzicht van alle onderdelen.
• Vergeet de wachtboutjes niet. Deze staan ook in het boek en zorgen er voor dat u uiteindelijk de tuinkas in elkaar kan zetten.
• Heeft u een tuinkas bestel met nokversiering! Bevestig de nokversiering alvorens u de nokbalk in de tuinkas bevestigd. (Daar waar u een dakraam wilt schroeft u geen schroefjes, anders zal het dakraam niet passen)
• De dakramen dienen gekit te worden. Doe dit zo snel mogelijk, dan kan de kit drogen alvorens u het dakraam op het dak bevestigd.
• Monteert u de tuinkas in de zomer? Zorg dat u eerst de binnen accessoires monteert alvorens u de zijramen in de tuinkas bevestigd. Zomers maar ook in het voorjaar kan een acdtuinkas al snel 50 graden of meer worden.
• ‘automatische raamopener’ breng alvast 2 boutjes aan in de roede, hier kan u straks makkelijker u raamopener op bevestigen. (vergeet niet dat de cilinder met olie winterdag vorstvrij moet worden opgeslagen)

Als je een tuinkas gaat monteren is het goed om te weten hoe dat in zijn werk gaat. Bekijk daarom onze instructie videos voor tuinkas montage.

 

Montage schuine wand


 

Montage dakraam


 

Montage hordeur


 

Montage werktafel


  
-
N.Deijkers B.V. door ProShops