Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

ACD Tuinkas - Glazen kantoorkas

Tuinkasonline.nl > ACD Tuinkas > Glazen kantoorkas

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteGlazen kantoor en vergaderruimtes,

‘ De trend momenteel is om een glazen kantoor of vergaderruimte te maken van een tuinkas. Helder en transparant glas zorgen dat u een rustige afgesloten kan werken’.

Aluminium en glas, hiermee krijgt zelf een oud kantoorpand een moderne look en een glazen kantoor trekt meteen de aandacht.   

U heeft een groot bedrijfspand en wilt hier een ruimte in maken waar u of uw collega's zich kunnen terugtrekken voor een vergadering. Met een tuinkamer of tuinkas van ACD heeft u een stijlvolle glazen vergaderruimte tot uw beschikking. Door het helder veiligheidsglas in de wanden en daken behoudt u een ruimtelijk inzicht in uw kantoor.

 

Mogelijkheid is om een tuinkas ook op wielen te plaatsen. Dit zorgt dat u het kantoor kunt verrijden en verschuiven. Wij kunnen er voor zorgen dat in de tuinkamer of tuinkas ook aansluitingen worden gemaakt voor TV, internet, elektriciteit en verlichting.

Wat is er nog meer mogelijk dan alleen een glazen kantoor of vergaderruimte?

Glazen Flexplek-Glazen Showruimte voor bijvoorbeeld nieuwe kleding of schoenen-Glazen Kappersruimte-Glazen Clean-room-Glazen Koffie ruimte-Glazen Glazen meditatie ruimte-Glazen binnen tuin-Glazen chill-ruimte

Met een tuinkamer of tuinkas als vergaderruimte zorgt u voor een nieuwe manier van werken. Een hip, goedkope en nieuwe oplossing! Wilt u meer weten, referentie projecten zien of heeft u specifieke wensen? Neem Contact > met ons op! 
-
N.Deijkers B.V. door ProShops