Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Bedrijfsprofiel

Tuinkasonline.nl 

Tuinkasonline.nl is het adres waar u tuinkassen, tuinkamers en sere’s kan vinden van het merk Acd & Janssens®. Acd & Janssens zijn belgische bedrijven die tuinkassen levert in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. 10 jaar geleden zijn Acd & Janssens gestart met de verkoop van tuinkassen en tuinkamers in Nederland. Beide merken hebben standaard tuinkas modellen en maatwerk modellen. De maatwerk modellen van Janssens zijn beter dan die van Acd, dit omdat Janssens meer gespecialiseerd is in maatwerk. 

Het merk Acd & Janssens®

Wij voeren het merk Acd & Janssens®. Dit doen wij omdat wij hier zeer goed over te spreken zijn en hierdoor niet de nootzaak zien om andere merken te verkopen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het merk Acd & Janssens® en zijn dan ook het beste!

Tuinkasonline.nl is opgericht als platform voor alles om en rond de moestuin. Wij werken met vele partners samen om overal te zorgen dat de juiste tuinkas wordt geleverd en gemonteerd. 

Al meer dan 350 kassen geplaatst!

Tuinkasonline.nl heeft in de afgelopen jaren reeds meer dan 350 kassen geleverd en gemonteerd. Van de kleine hobby kas tot grote orangeries. Dus waar u ook naar opzoek bent, u kan met alles bij ons terrecht. Mocht u een voorbeeld willen zien dan is dit mogelijk. Al het bezoek is op afspraak. 

N.Deijkers B.V.

Tuinkasonline.nl is onderdeel van N.Deijkers B.V. welke is geregisteerd bij de Nederlandse kamer van koophandel. Mochten er vragen zijn dan kan u altijd met ons contact opnemen. 

Veel kweek plezier gewenst. 

 

 
N.Deijkers B.V. door ProShops