Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Bedrijfsprofiel

Tuinkasonline.nl 

Tuinkasonline.nl is het adres waar u tuinkassen, tuinkamers en sere’s kan vinden van het merk ACD®. ACD is een Belgisch bedrijf wat producten levert in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. 5 jaar geleden is ACD gestart met de verkoop van tuinkassen, tuinkamers in Nederland. Hier is afgelopen jaar de verkoop van Sere’s van het merk Nordic toegevoegd. Dit product wordt reeds verkocht in Denemarken, Sweden, Engeland, Duitsland en nog vele landen. 

Het merk ACD®

Wij voeren alleen het merk ACD®. Dit doen wij omdat wij hier zeer goed over te spreken zijn en hierdoor niet de nootzaak zien om andere merken te verkopen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het merk ACD® en zijn dan ook het beste in maatwerk!

Afgelopen jaar 2020 is Tuinkasonline.nl opgericht als platform voor alles om en rond de moestuin. Één van de namen onder dit bedrijf is Tuinkasonline.nl. Het adres voor Tuinkassen, Tuinkamers en Sere’s. 

Al meer dan 120 kassen geplaatst!

Tuinkasonline.nl is het adres waar u tuinkassen, tuinkamers en sere’s kan vinden van het merk ACD®. ACD is een Belgisch bedrijf wat producten levert in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. 5 jaar geleden is ACD gestart met de verkoop van tuinkassen, tuinkamers in Nederland.  5 jaar geleden zijn wij in contact gekomen met ACD® voor het plaatsen van Tuinkassen in Nederland. Na positieve gesprekken zijn wij tot een akkoord gekomen met ACD® en tot op heden plaatsen wij tuinkassen, tuinkamers en nu ook Sere’s door heel Nederland.

Wij voeren alleen het merk ACD®. Dit doen wij omdat wij hier zeer goed over te spreken zijn en hierdoor niet de nootzaak zien om andere merken te verkopen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het merk ACD® en zijn dan ook gespecialiseerd in maatwerk!

N.Deijkers B.V.

Afgelopen jaar 2020 is Tuinkasonline ontstaan. Het platform voor alles op en rond de moestuin. Naast de ACD tuinkassen die u van ons gewent bent wordt het assoritiment uitgebreid voor op en rond de moestuin. Stratks niet alleen meer het adres voor Tuinkassen, Tuinkamers en Sere’s. 

 

 
N.Deijkers B.V. door ProShops