Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

ACD Tuinkas

Tuinkasonline.nl > ACD Tuinkas

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteMet een ACD® Prestige tuinkas kunt u gemakkelijk tomaten, komkommers en watermeloen kweken. Een kleine greep uit de diverse groenten en fruit die u in een tuinkas kunt kweken. Het laten ontkiemen van zaden en overwinteren van tuin- of kamerplanten is ook mogelijk in deze tuinkas.

Een ACD tuinkas is er in diverse maten. Een kleine tuinkas is geschikt voor kruiden, sla en kleine gewassen. Een grote ACD tuinkas is perfect voor het kweken van  grote en hoge gewassen zoals tomaten en komkommers.

Heeft u een zorgboerderij of werkt u op een groenschool? Met een ACD Tuinkas kunt u perfect dagbesteding verzorgen. Onze tuinkas wordt standaard geleverd met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is zeven maal sterker dan tuinbouwglas en voldoet aan de veiligheidseisen voor dagbesteding.

Een ACD tuinkas is gewenst bij zowel de ervaren kweker als de beginnende kweker. 10 Uitmuntende kenmerken van een ACD tuinkas - 12 Jaar product garantie - Bestand tegen hevige wind! - Geen aparte fundering benodigd - Onderhoudsvrije Aluminiumconstructie - RVS bevestigingsmiddelen - Gratis levering aan huis - Standaard geleverd met gehard veiligheidsglas - Tuinkas in alle soorten RAL kleuren mogelijk - Duidelijke montage-instructies - Deuropening van 1.85m; u hoeft niet meer te bukken! 
-
N.Deijkers B.V. door ProShops